OM OSS

Filippa, grundaren av FLPA är utbildad personlig tränade, licensierad kostrådgivare och utbildad gruppträningsinstruktör i bl.a. HIIT och yoga.

Min bakgrund är att jag alltid haft ett stort intresse av kombinationen av hälsa i form av fysisk aktivitet och att äta för att orka. Med 12 år fotboll i bagaget, som avslutades pga en knäskada blev det naturligt att övergå till styrketräning & HIIT-träning på gymmet från 16 års ålder. Sedan dess har kombinationen av många olika träningsformer där man får utmana både sin explosivitet, styrka och uthållighet har jag utbldat mig i flera olika koncept. Detta för att jag vill ha kunskap för att du ska kunna hitta en eller flera olika träningsformer för att din träning aldrig ska bli tråkig. Träning för mig handlar om både fysisk och psykiska utmaningar där syftet är att få ett ökat välmående. Häng med och börja din resa för att friskare liv!

Träningen har utvecklat mig och idag kan jag inte leva utan endorfinerna den ger. Jag slår vad om att jag kan hjälpa dig att hitta nycklarna till samma glädje.

– Filippa Jensen, grundare FLPA

Lic. Personlig tränare l Lic. Kostrådgivare l
Les Mills BodyAttack l HIIT instruktör l Yoga instruktör l Senior instruktör

A WordPress.com Website.